GTV Hengsler på det Norske markedet

GTV ble grunnlagt i midten av 1990-tallet med import av enkle mekanismer for klokker i Polen. GTV har så vokst fra et lite polsk selskap til en internasjonal produsent av kjøkken og innredningsløsninger. GTV er mest kjent i Norge for hengsler, håndtak og kjøkkeninnredning.

Mange Norske kjøkken har nå hengsler eller annet fra GTV. Når disse ryker er det svært vanskelig å finne leverandør i Norge på disse produktene. Sammen med kjokkenfronter.no har vi satt sammen de mest kjente hengslene fra GTV og funnet erstatter for disse

Vanlig hengsle

Blir brukt til de fleste dører, erstatningshengslet fra Hettich og lar deg enkelt montere på hengsle, samt bruke fornyelseplaten som lar deg enkelt montere på skrog uavhengig av hullrekken på ditt skrog. Hengslet settes i de gamle hullene på dørene som er 35 mm i diameter.

Hengsle til 45 graders hjørnedør

På hjørnedører som går ut 45 grader i lukket tilstand krever hengsler som er 135 grader i lukket tilstand. Erstatningshengslet fra Blum og lar deg enkelt montere på hengsle, samt bruke fornyelseplaten som lar deg enkelt montere på skrog uavhengig av hullrekken på ditt skrog. Hengslet settes i de gamle hullene på dørene som er 35 mm i diameter.

Hengsle for koblingene mellom dørene til hjørneskap

Ifølge kjokkenfronter.no er dette hengslet som blir byttet oftest. Koblingshengslet får mye slitasje ved bruk. Erstatningshengslet fra Hettich og lar deg enkelt monteres på kjøkkendørene. Hengslet settes i de gamle hullene. Diameteren i hullet på kjøkkendøren skal være 35 mm.

Legg igjen en kommentar