Bygg din egen støttemur

Går du med tanker om å dele av tomten, lage en avskjerming mot naboen eller skille av eiendommen med ulike platåer, bør du se nærmere på støttemur systemer som finnes på markedet. Systemene lar deg enkelt bygge støttemur, nesten som å bygge Lego.

Vi brukte den tromlede Rådhus-steinen fra Aaltvedt. Rådhus støttemur som er et fleksibelt og patentert mursystem. Den kan stables som frittstående pyntemur, synlig fra begge sider og den kan brukes som støttemur da blokkene tillater buede konstruksjoner. Med låsemekanisme – Geoloc® kan støttemuren monteres loddrett, som et gjerde, eller settes skrått mot terrenget.

vi anbefaler å se instruksjonsfilmen om Rådhus mur. Her forklares og vises både hjørner, buer og montering på en fin måte.

2 thoughts on “Bygg din egen støttemur

  1. May I simply say what a relief to discover an individual who actually understands what theyre discussing online. You actually realize how to bring an issue to light and make it important. More people should check this out and understand this side of the story. I was surprised you arent more popular since you definitely have the gift.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.