Baderomsvegger fra FIBO

Fibo sine badersomsplater er utviklet for at monteringen skal være enkel og kostnadseffektiv. Samt lette å holde rene. Veggsystemet kan monteres opp til fem ganger raskere enn fliser. Panelene kan festes på tre- eller stålstendere, eller direkte på eksisterende vegg.

Godkjent for norske våtrom

Fibo er godkjent i henhold til Våtromsnormen. Fibo har dessuten 15 års garanti på sine vanntette veggsystemer.

Ulike designmuligheter

Fibo baderomsplater kommer i mange ulike design og til hver enkel smak. Tidsriktige plater som det er enkelt å installere.

1 thought on “Baderomsvegger fra FIBO

  1. May I simply say what a relief to discover an individual who actually understands what theyre discussing online. You actually realize how to bring an issue to light and make it important. More people should check this out and understand this side of the story. I was surprised you arent more popular since you definitely have the gift.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.