Mittanbuds Oppussingsrapport

Oppussingsrapport 2020

Oppussingsrapporten for 2020 har nå blitt lansert. Rapporten er en tilstandsrapport fra det digitale håndtverkermarkedet. Over 40 % sier de har pusset opp i Norge i løpet av 2020 sier tall fra Norstat.

Det ble pusset opp for over 7,75 mrd. via 300.000 oppdrag i 2020 via mittanbud.

Bad og kjøkken pusses oftes opp

Bad og kjøkken står for over halvparten av boligprosjektene på mittanbud. Deretter finner vi stuen. Snittprisen på håndverksjobb via mittanbud.no var i 2020 på ca. 50.000 kr.

Graf hentet fra oppussingsrapporten 2020

3 thoughts on “Mittanbuds Oppussingsrapport

  1. May I simply say what a relief to discover an individual who actually understands what theyre discussing online. You actually realize how to bring an issue to light and make it important. More people should check this out and understand this side of the story. I was surprised you arent more popular since you definitely have the gift.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.